Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Ihmisyyden vuoksi" by PĂ€ivi Lipponen " Book PDF Kindle ePub Free

Ihmisyyden vuoksi

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ihmisyyden vuoksi
  • Author : PĂ€ivi Lipponen
  • Release Date : January 07, 2018
  • Genre: Fiction & Literature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3183 KB

Description

"Ailan ajatukset vaelsivat Berliiniin. Vuosi 1938 oli luvannut niin paljon hÀnelle ja Franzille."

Vuosi 2011. Yli 90-vuotias Aila istuu junassa ja matkustaa kohti Siperiaa, hÀn haluaa paikkaan jonne tietÀÀ Franzin joutuneen. Aila on kokenut liikaa, jotta voisi vielÀ saada rauhan.
Vuosi 1918. Aila syntyy HelsingissÀ kalliolaiseen työlÀisperheeseen. HÀnen isÀnsÀ Timo on koulutuksen ja uusien kavereiden kautta ymmÀrtÀnyt, ettÀ eriarvoisuus on kiinni yhteiskunnan rakenteista. Timo herkistyy nÀkemÀÀn miten eriarvoisuutta uusinnetaan, ja kommunismista tulee Timolle elÀmÀ ja uskonto. HÀn ei paneudu perheensÀ asioihin, vaan työskentelee vallankumousjohtajana Esplanadilla Smolnassa ja pÀÀtyy lopulta VenÀjÀlle palvelemaan vallankumousta: valta, aate ja tehtÀvÀ ovat tÀrkeÀmmÀt kuin yhden perheen onni.

Pikku Aila adoptoidaan pakon edessÀ Katajanokalle, ja hÀnet kasvatetaan varakkaassa juutalaisperheessÀ. Nuorena neitona Aila viettÀÀ aikaa BerliinissÀ, jossa hÀn rakastuu Franziin, natsikriittiseen nuorukaiseen, joka kuitenkin joutuu sodan alettua VenÀjÀn armeijan vangiksi.
Vuosikymmenten yli keskustelevat kirjeet ja ihmisiltÀ kuullut tiedot ovat vakuuttaneet Siperian-junassa matkustavan Ailan siitÀ, ettÀ periksi ei pidÀ antaa: Franzin kohtalo on mahdollista yhÀ selvittÀÀ.

PÀivi Lipponen (s. 1967) on filosofian tohtori, historianopettaja, yhteiskuntaopin opettaja, kansanedustaja (2007-2015) ja kunnanvaltuutettu (1996-2015). Ihmisyyden vuoksi on hÀnen ensimmÀinen romaani.


Download Ebook "Ihmisyyden vuoksi" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "(Download) "Ihmisyyden vuoksi" by PĂ€ivi Lipponen " Book PDF Kindle ePub Free"